Wildsuggesties

Voorgerechten

Trio van ambachtelijke paté

€ 12.00

Wildkroketten met gebakken champignons

€ 16.00

Carpaccio van gerookte eendenborst

€ 18.00

Wijnsuggesties

Wit : Château jolys 37cl – € 23.00

Light & zoet zonder plakkerig te zijn evt. bij paté

Hoofdgerechten

Fazant met witte druivensaus, wintergroentjes en kroketjes

€ 28.00

Hazenrug Harlekijn, wintergroentjes en kroketjes

1 Filet € 30.00 // 2 Filets 36.00

Stoofvlees van hert, everzwijn en fazant, gebraiseerd witlof, kroketjes of frietjes

€ 25.00

Rood : Château Roquetaillade graves 37cl – € 23.00

Wild fruit & geroosterde toetsen evt bij Fazant

Rood : Château Dutruch grand poujeaux médoc 37cl – € 23.00

Aroma’s van zwarte peper, laurier, intens donkerrood fruit evt. bij hazenrug of stoofvlees van wild