Wildsuggesties
Voorgerechten
Trio van ambachtelijke paté
€ 12.00
Wildkroketten met gebakken champignons
€ 16.00
Carpaccio van gerookte eendenborst
€ 18.00
Wijnsuggesties
Wit : Château jolys 37cl – € 23.00
Light & zoet zonder plakkerig te zijn evt. bij paté
Hoofdgerechten
Fazant met witte druivensaus, wintergroentjes en kroketjes
€ 28.00
Hazenrug Harlekijn, wintergroentjes en kroketjes
1 Filet € 30.00 // 2 Filets 36.00
Stoofvlees van hert, everzwijn en fazant, gebraiseerd witlof, kroketjes of frietjes
€ 25.00
Rood : Château Roquetaillade graves 37cl – € 23.00
Wild fruit & geroosterde toetsen evt bij Fazant
Rood : Château Dutruch grand poujeaux médoc 37cl – € 23.00
Aroma’s van zwarte peper, laurier, intens donkerrood fruit evt. bij hazenrug of stoofvlees van wild