Tapa’s

Gerookte eendenborst 

Calamari fritti met lookmayonaise

Lang gesneden gerookte zalm

Seranoham uit Andalusië

Scampi fritti huisbereide tartaart

Bruschetta tomaat, look en basilicum

Kindergerechten

Spaghetti klein

Curryworst met frietjes

Kindersteak met frietjes

Kindervidee

Croque’s

Onze Croque’s zijn met een uitgebreide salade, mayonaise, ketchup, zilveruitjes en augurken geserveerd.

Croque monsieur

Croque madame

Croque hawai

Croque Bolognaise

Kleine gerechten

Spaghetti Bolognaise

Vegetarische Lasagna

Lasagna “Gambrinus”

Huisbereide videe met frietjes of puree

 

Salades

Slaatje met kip en annanas

Slaatje met tonijn en perzik

Slaatje met geitenkaas en spek

Slaatje met Scampi’s (9st) 

Voorgerechten

Tomaat gevuld met Belgische grijze Noordzeegarnalen

Carpaccio van filet pur met parmezaan schilfers en rucola

Artisanaalbereide kaaskroketten 2 of 3 stuks

Artisanaalbereide garnaalkroketten met grijze garnalen 2 of 3 stuks

Duo van kaas – en garnaalkroket

Scampi’s (Black Tiger Wild Caught) met lookboter (6st)

Scampi’s “Gambrinus” (Black Tiger Wild Caught) (6st)

Scampi Fritti, met huisbereide tartaar en rucola sla

Hoofdgerechten Vis

Gebakken zeetong met botersaus en citroen

Gebakken forel in blanke botersaus en zijn garnituur

Gebakken forel in schuimende botersaus met amandelen

Scampi’s (Black Tiger Wild Caught) met lookboter

Scampi Fritti (Black Tiger Wild Caught) met huisbereide tartaar

Scampi’s (Black Tiger Wild Caught) Gambrinus

Duo van Tomaat gevuld met Belgische grijze Noordzeegarnalen

Al onze hoofdgerechten zijn voorzien van pasta, frietjes, kroketjes, dressing, mayonaise of ketchup onbeperkt.

Groenten van de Dag (vraag aan uw kelner)

Gemengde salade met tomaten

Rucola sla met parmezaan en pijnboompitten

Hoofdgerechten Vlees

“Onze vleesspecialiteiten worden geserveerd met Kropsla, komkommer & tomaten of Witloofsla. Frietjes …”

“Biefstuk” van Belgisch wit blauw kogel: Kogelbiefstuk komt uit het zachtste deel, de kogel, van de bovenbil, keuze uit 300 of 400gr

“Simmenthal-Ossenhaas” (Filet-pur): Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund. het heeft een fijne structuur en vrijwel geen vet. 250 gr

“Paardenhaas” (Filet-pur): Textuur en zacht is zoals ossenhaas maar krachtiger van smaak, 250gr.

“Tussenrib” Blue Blanc Belge (Entrecôte): Het vlees van het Belgisch Witblauw is mager met vrijwel geen marmering en een dichte structuur. Deze eigenschappen zijn uit vraag naar gezond en mager vlees gegroeid.

“Tussenrib” Schotse Aberdeen Black Angus (Entrecôte): Met recht behoren de Schotse Aberdeen-Angus runderen tot de beste rundvleesrassen van de wereld. Angus vlees is fijndradig, mooi gemarmerd met een krachtige rode kleur en na het braden is het zacht en sappig met een kostelijke eigen smaak. 350 of 450gr.

“Zesrib” Limousin (Six côte): Limousin-runderen kunnen perfect natuurlijk gefokt worden, zonder kunstmatige voedingsstoffen. Dat maakt hun vlees bijzonder smaakvol. Fijnproevers beschouden het dan ook als de Limousine onder de runderen.

Keuze uit zelfbereide sausen:

Kruidenboter, Béarnaise, Champignonsroomsaus, Geflambeerd natuur, Peperroomsaus, Calvadosroomsaus met 3 pepers.

Grote carpaccio van Blue Blue met parmezaan schilfers en rucola

Steak tartaar, friet en salade, augurkjes: Deze tartaar is vers gemalen à la minute en kan verkregen worden met basis bereiding of volledig cru. 200gr of 300 gr.