Bistro

Voor groepen groter dan 6 personen, gelieve een keuze te maken uit 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdschotels 

Tapa’s

Scampi fritti, huisbereide tartaar

Bruschetta

Kaas/jalapeno balletjes

Calamare fritti, lookmayonaise

Lang gesneden gerookte zalm

Seranoham

Sashimi van tonijn

Kindergerechten

Spaghetti klein

Curryworst met frietjes

Kindersteak met frietjes

Kindervidee

Croque’s

Onze Croque’s zijn met een uitgebreide salade, mayonaise, ketchup, zilveruitjes en augurken geserveerd.

Croque monsieur

Croque madame

Croque hawai

Croque Bolognaise

Pasta’s

Spaghetti Bolognaise

Vegetarische Lasagna

Lasagna “Gambrinus”

Voorgerechten

Tomaat gevuld met Belgische grijze Noordzeegarnalen

Carpaccio van filet pur met parmezaan schilfers en rucola

Artisanaalbereide kaaskroketten 2 of 3 stuks

Artisanaalbereide garnaalkroketten met grijze garnalen 2 of 3 stuks

Duo van kaas – en garnaalkroket

Scampi’s (Black Tiger Wild Caught) met lookboter (6st)

Scampi’s “Gambrinus” (Black Tiger Wild Caught) (6st)

Scampi Fritti, met huisbereide tartaar en rucola sla

In de lengte gerookt Schotse zalm met ajuinsnippers en toast

Hoofdgerechten Vis

Gebakken zeetong met botersaus en citroen

Gebakken forel in blanke botersaus en zijn garnituur

Gebakken forel in schuimende botersaus met amandelen

Scampi’s (Black Tiger Wild Caught) met lookboter

Scampi Fritti (Black Tiger Wild Caught) met huisbereide tartaar

Scampi’s (Black Tiger Wild Caught) Gambrinus

Duo van Tomaat gevuld met Belgische grijze Noordzeegarnalen

Al onze hoofdgerechten zijn voorzien van pasta, frietjes, kroketjes, dressing, mayonaise of ketchup onbeperkt.

 

Groenten van de Dag (vraag aan uw kelner)

Gemengde salade met tomaten

Rucola sla met parmezaan en pijnboompitten

Hoofdgerechten Vlees

“Onze vleesspecialiteiten worden geserveerd met Kropsla, komkommer & tomaten of Witloofsla. Frietjes …”

“Biefstuk” van Belgisch wit blauw kogel: Kogelbiefstuk komt uit het zachtste deel, de kogel, van de bovenbil, keuze uit 300 of 400gr

“Simmenthal-Ossenhaas” (Filet-pur): Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund. het heeft een fijne structuur en vrijwel geen vet. 250 gr

“Zesrib” Limousin (Six côte): Limousin-runderen kunnen perfect natuurlijk gefokt worden, zonder kunstmatige voedingsstoffen. Dat maakt hun vlees bijzonder smaakvol. Fijnproevers beschouden het dan ook als de Limousine onder de runderen.

Keuze uit zelfbereide sausen:

Kruidenboter, Béarnaise, Champignonsroomsaus, Geflambeerd natuur, Peperroomsaus, Calvadosroomsaus met 3 pepers.

Grote carpaccio van Blue Blue met parmezaan schilfers en rucola

Steak tartaar, friet en salade, augurkjes: Deze tartaar is vers gemalen à la minute en kan verkregen worden met basis bereiding of volledig cru. 200gr of 300 gr.

Desserts

Coupe vanille

Dame Blanche

Ijskoffie

Coupe advokaat

Crème brûlée

Verwenkoffie

Chocoladeschuim

Chocoladeschuim met een bol vanille ijs

Appel taart & ijs