Eetkaart
Bistro
Voor groepen groter dan 6 personen, gelieve een keuze te maken uit 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdschotels
Tapa’s
Scampi fritti, huisbereide tartaar
Bruschetta
Kaas/jalapeno balletjes
Calamare fritti, lookmayonaise
Lang gesneden gerookte zalm
Seranoham
Sashimi van tonijn
Kindergerechten
Spaghetti klein
Curryworst met frietjes
Kindersteak met frietjes
Kindervidee
Croque’s
Onze Croque’s zijn met een uitgebreide salade, mayonaise, ketchup, zilveruitjes en augurken geserveerd.
Croque monsieur
Croque madame
Croque hawai
Croque Bolognaise
Pasta’s
Spaghetti Bolognaise
Vegetarische Lasagna
Lasagna “Gambrinus”
Voorgerechten
Tomaat gevuld met Belgische grijze Noordzeegarnalen
Carpaccio van filet pur met parmezaan schilfers en rucola
Artisanaalbereide kaaskroketten 2 of 3 stuks
Artisanaalbereide garnaalkroketten met grijze garnalen 2 of 3 stuks
Duo van kaas – en garnaalkroket
Scampi’s (Black Tiger Wild Caught) met lookboter (6st)
Scampi’s “Gambrinus” (Black Tiger Wild Caught) (6st)
Scampi Fritti, met huisbereide tartaar en rucola sla
In de lengte gerookt Schotse zalm met ajuinsnippers en toast
Hoofdgerechten Vis
Gebakken zeetong met botersaus en citroen
Gebakken forel in blanke botersaus en zijn garnituur
Gebakken forel in schuimende botersaus met amandelen
Scampi’s (Black Tiger Wild Caught) met lookboter
Scampi Fritti (Black Tiger Wild Caught) met huisbereide tartaar
Scampi’s (Black Tiger Wild Caught) Gambrinus
Duo van Tomaat gevuld met Belgische grijze Noordzeegarnalen
Al onze hoofdgerechten zijn voorzien van pasta, frietjes, kroketjes, dressing, mayonaise of ketchup onbeperkt.
Groenten van de Dag (vraag aan uw kelner)
Gemengde salade met tomaten
Rucola sla met parmezaan en pijnboompitten
Hoofdgerechten Vlees
“Onze vleesspecialiteiten worden geserveerd met Kropsla, komkommer & tomaten of Witloofsla. Frietjes …”
“Biefstuk” van Belgisch wit blauw kogel: Kogelbiefstuk komt uit het zachtste deel, de kogel, van de bovenbil, keuze uit 300 of 400gr
“Simmenthal-Ossenhaas” (Filet-pur): Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund. het heeft een fijne structuur en vrijwel geen vet. 250 gr
“Zesrib” Limousin (Six côte): Limousin-runderen kunnen perfect natuurlijk gefokt worden, zonder kunstmatige voedingsstoffen. Dat maakt hun vlees bijzonder smaakvol. Fijnproevers beschouden het dan ook als de Limousine onder de runderen.
Keuze uit zelfbereide sausen:
Kruidenboter, Béarnaise, Champignonsroomsaus, Geflambeerd natuur, Peperroomsaus, Calvadosroomsaus met 3 pepers.
Grote carpaccio van Blue Blue met parmezaan schilfers en rucola
Steak tartaar, friet en salade, augurkjes: Deze tartaar is vers gemalen à la minute en kan verkregen worden met basis bereiding of volledig cru. 200gr of 300 gr.
Desserts
Coupe vanille
Dame Blanche
Ijskoffie
Coupe advokaat
Crème brûlée
Verwenkoffie
Chocoladeschuim
Chocoladeschuim met een bol vanille ijs
Appel taart & ijs