Dagmenu’s

Dagschotel vlees € 16.00

Dagschotel vis € 18.00

Soep + dagschotel of dagschotel + Dessert € 21.00

Soep + Dagschotel + Dessert € 23.00

Week 3/3 tem 6/3

Dinsdag 3/3/20

Witloofroomsoep/ Rundsbrochette met Provençaals saus / Dessert naar keuze

Woensdag 4/3/20

Erwtensoep / Skreifilet met peterseliepuree en mosterdsaus / Dessert naar keuze

Donderdag 5/3/20

Tomatensoep / Varkenshaasje met champignonroomsaus / Dessert naar keuze

Vrijdag 6/3/20

Pompoensoep / Roggevleugel met een botersaus, kappertjes en krieltjes / Dessert naar keuze

Week van 10/3 tem 13/3

Dinsdag 10/3/20

Kippenroomsoep / Casselerrib met preipuree en blackwellsaus / Dessert naar keuze

Woensdag 11/3/20

Ajuinsoep / Dagverse vis / Dessert naar keuze

Donderdag 12/3/20

Champignonsoep / Balletjes in tomatensaus en puree / Dessert naar keuze

Vrijdag 13/3/20

Courgettesoep / Schartongrolletjes gevuld met zalm, wittewijnsaus en puree / Dessert naar keuze

Week van 17/3 tem 20/3

Dinsdag 17/3/20

Tomatensoep / Risotto Casimir / Dessert naar keuze

Woensdag 18/3/20

Juliennesoep / Dagverse vis / Dessert naar keuze

Donderdag 19/3/20

Witloofsoep / Rosbief met prinsessenboontjes en krieltjes  / Dessert naar keuze

Vrijdag 20/3/20

Preisoep / Dagverse vis / Dessert naar keuze

Week van 24/3 tem 27/3

Dinsdag 24/3/20

Pompoensoep / Casselrib met blackwellsaus en wortelpuree / Dessert naar keuze

Woensdag 25/3/20

Kippensoep / Dagverse vis / Dessert naar keuze

Donderdag 26/3/20

Ajuinsoep / Rundstong in  madeirasaus en kroketten / Dessert naar keuze

Vrijdag 28/2/20

Tomatensoep met balletjes / Dagverse vis / Dessert naar keuze

Week van 31/3

Dinsdag 31/3/20

Bloemkoolsoep / Cordon blue met preiroom en krieltjes / Dessert naar keuze